YouTube Vanced,MP3,MPEG-4,YouTube Music,YouTube Premium.1.
Egy m2 youtube downloader,youtube mp4,youtube zene,youtube filmek,seo tippek,seo trükkök, podcast.

3th youtube to mp3 converter,youtube downloader,youtube converter,youtube letöltés.

01 október 2024

yotube videok indexelése

Youtube

 AGoogleáltalindexeltvideókattartalmazóindexeltoldalakszámaésazezenvideókbólkészültrészletekettartalmazóindexeltoldalak száma.

Azonindexeltoldalakszáma,amelyekegy vagy többolyanvideóttartalmaznak,amelyeta Google nemindexelt,ésannakoka.

Ez a jelentés nemszámolja, hogyhányegyedi videótalálhatóazoldalon(kivéve, ha nagyonkülönlegeskörülmények*vonatkoznakazoldalra).

Ezajelentés csak az indexelt oldalakra vonatkozik.Abármilyen okbólnemindexeltoldalak(pl.nemtekinthetőgyűjteményes oldalnak)nemjelennekmeg a jelentésben.

Az (Indexelt videók +Nemindexeltvideók) mutatókösszegénekmegközelítőleg meg kell egyeznie awebhelyvideókat tartalmazóoldalainakszámával.

Ha az (Indexelt videók +Nemindexeltvideók) mutatók összege alacsonyabb a vártnál, az azt jelzi, hogy a Google-nekgondjaivannaka videókat tartalmazó oldalakindexelésével.

HaaNemindexeltvideókszámamagasabb, azaztjelzi,hogya videók indexelésével van probléma(nemazoldalakindexelésével). Lásd:Nincsindexeltvideó.

A sok videóttartalmazónagyoldalakesetébenavideók számaáltalábanidővel növekszik. Ha nem tapasztal növekedést,próbáljameg kideríteni,miért nem találjavagyindexeli a Google avideótvagy azoldalt.

Avideók indexelési követelményei

A videók csak akkorkerülnekindexelésreegyoldalon, haa következőfeltételek teljesülnek

Avideónakbe kellágyazvalennieegy tárolóoldalba. A tárolóoldal nélkülivideóknemkerülnekindexelésre, mégakkor sem, ha a videószerepelaz oldaltérképen.

Atárolóoldalnakindexelvekelllennie.Azazaz oldalt nemtiltottalesemmi,amimegakadályozhatjaazindexelést,példáulrobots.txtszabályokvagy noindex szabályok.Az URL-ellenőrző eszközzelellenőrizheti, hogy a tárolóoldal indexelvevan-e (vagyindexelhető).segítségévelellenőrizheti, hogyegyoldalindexelve(vagyindexelhető) van-e. A videóknak is gyűjteményes oldalakonkelllenniük,mivelcsak agyűjteményesoldalakindexelésre kerülnek.

A videónakaz oldal fő tartalmánakkelllennie, akára mobil,akáraz asztali változatban.Afigyelemfelkeltésrőlittolvashat bővebben.

Avideótaz oldal közepén kellelhelyezni.

Avideónakteljesegészébenaz oldalmegtekinthetőrészén kell lennie.

A videó nem lehettúlságosan az oldal jobboldalánvagytúlságosanlentaz oldalon. Az oldal betöltésekor a felhasználónak látnia kell a teljes videót.

Érvényesindexképrevanszükség;a Googleesetlegképesleszindexképetlétrehozniavideofájlból,deha a fájlbeszerezhető, adjon meg egy érvényes indexképet.

Megjeleníthetőnek kell lennie. A videó nemlehetmás elemekmögé rejtve, ésnemigényelhetbonyolultinterakciókatalejátszómegjelenítéséhez;aGoogleképeslehetilyen egyszerűinterakciókkalnavigálni(pl. „koppintsa lejátszáshoz”), de ez nem garantált.

Avideóknaklejátszhatónak kelllenniükaz oldalon belül. Amásvideohoszting-oldalakramutatókimenő linkek nem számítanak videónak, de avideóklejátszásáraszolgálómásoldalakramutatólinkeknemtesziklehetővéaz indexeléstezekenazoldalakon.

Avideóknakmeg kellfelelniükavideofájlokravonatkozólegjobbgyakorlatnak.

Következetesmetaadatokatkellmegadni.Ugyanaztacímet,az indexkép URL-címétésavideóURL-címétkellmegadni minden olyan forráshoz (oldaltérkép,HTML-címkék,meta-címkék,strukturáltadatok), amely ugyanazt a videót tartalmazza ugyanazon az oldalon.

Azindexelésheznemszükségesavideókatkeresni, de a sikereskeresésrévéna videó továbbifunkciók(pl.automatikuslejátszásielőnézet)igénybevételére válik alkalmassá,ami jelentősen növelheti afelhasználókelkötelezettségét.